home Meny close
menu Meny

 

Sykkelsesongen fortsetter hos Mx Sport! Her finner du et godt utvalg sykler for de fleste behov, enten du trenger en elsykkel til og fra jobben, ny sykkel til kidsa, en skikkelig terrengsykkel, en praktisk og allsidig hybrid eller en tradisjonell bysykkel med kurv på styret!

Vi ønsker spesielt å trekke frem et par gode tilbud. Colorado terrengsykkel til junior, dame og herre med Shimano gir, dempegaffel, aluminiumsramme og v-bremser til kun 1.999,- er et KUPP! Gode og tøffe sykler som vil gi massevis av sykkelglede til en fantastisk god pris. Videre har vi en super elsykkel i Diavelo Central - en klassisk sykkel med krankmotor på 250W/80 Nm til kun 19.999,- er nesten for godt til å være sant! Kvalitetskomponenter og sterke 36v batterier.

Klikk på bildet over for å åpne kampanjen i fullskjerm.

Besøk din Mx Sport butikk for et godt tilbud!

Kampanjen gjelder i utvalgte Mx Sport butikker. Forbehold om beholdning og trykkfeil. Kampanjeperioder: 15.-28. mars, 19. april - 2. mai, og 10.-23. mai. Kampanjene gjelder i utvalgte Mx Sport butikker. Utvalg i butikkene kan variere. Med forbehold om trykkfeil.

NOEN VARER FRA KAMPANJEN

Se flere varer her...

AKTUELLE ARTIKLER

STELL AV SYKKELEN

 

Hurtigsjekk før sykkelturen:

1. Test bremsene, fungerer de som de skal?
2. Hjul ok? Har du nok luft dekkene?
3. Sjekk at hurtigkoblingene til hjulene sitter
4. Løft sykkelen 10 cm over bakken og slipp den. Er det noen løse deler som lager lyd?

Se mer om klargjøring og stell av sykkelen din på Merida sine sider.

VÅRE BESTSELGERE PÅ NETT