MX-Sport Norge i Sosiale medier

 

MX-Sport Norge er tilgjengelige i flere kanaler, og ønsker å ha et aktivt forhold til våre kunder gjennom sosiale medier.

 

Facebook / mxsportnorge

På vår Facebookside, facebook.com/mxsportnorge, legger vi hyppig ut oppdateringer om ting som beveger seg i kjeden, informasjon om kampanjer, konkurranser m.m. Du kan også bruke siden for å kontakte oss om du lurer på noe. Send oss en PM, så svarer vi deg så fort vi har anledning til det!

 

Instagram - @mxnorge

Vi, og flere av butikkene i kjeden, er på Instagram. Der legger vi ut alt fra produktnyheter og tilbud, til flotte bilder fra turopplevelser. Følger du oss på Instagram, kan du få tilgang til ekstra gode tilbud, konkurranser og mer!

Send oss bilder fra dine opplevelser, vi elsker å se hva våre venner driver med! Har du et flott bilde fra din siste topptur? Hva med sommerens beste stup? Eller en sykkeltur i skogen? Sesongens største fisk? Tagg bildet med #mxsport!

 

Følg oss på Facebook!
Vi arrangerer konkurranser og publiserer informasjon om våre kampanjer, samt nyttige og kjekke tips om trening, helse og friluftsliv.