home Meny close
menu Meny

Levering

Kunde og kundebehandler - MX-Sport Norge Vårt ordrekontor er åpent mandag til fredag 08:00-16:00. Alle ordre fra nettbutikken blir fortløpende behandlet innenfor åpningstiden. Bestiller du i løpet av formiddagen, sender vi normalt varen din samme dag. Normal leveringstid i sentrale Norge er normalt 2-4 virkedager, litt avhengig av hvor du bor og hva du har kjøpt. Vi leverer kun til adresser i Norge.

Selv om det er vårt klare mål å levere innen de nevnte tidene, kan vi risikere at det oppstår forsinkelser hos våre samarbeidspartnere som håndterer frakt og levering.

Vær nøye med å oppgi riktig informasjon når du bestiller. Det er ikke mulig for oss å omdirigere ordren etter at den er sendt.

 

Du velger - Hent-i-butikk eller få tilsendt varen via posten

Hent-i-butikk - Gratis frakt

Vårt mest populære leveringsalternativ er Hent-i-butikk, der du kan gå - når det passer deg - og hente varen i en av våre MX-Sport butikker. Vi spanderer fraktkostnadene når du henter varen i en av våre butikker. Dersom butikken har det du har bestilt på lager, får du en melding nokså kjapt om at du kan hente varene. Alternativt sender vi varene fra hovedlageret vårt, og butikken kontakter deg så snart varene dine er klare til å hentes. Hent-i-butikk velger du i kassen, når du har lagt inn ditt postnummer.

Post

Foretrekker du å hente varen på postkontoret, eller å få den sendt rett hjem til deg, kan du selvsagt velge det. Handler du for over 2000,- kr spanderer vi frakten! Vi leverer kun til adresser i Norge.

Dersom endelig ordrebeløp er under 2 000 kr etter retur av varer, vil du belastes 99 kr i frakt i forbindelse med returhåndtering.