Levering

Kunde og kundebehandler - MX-Sport Norge Vårt ordrekontor er åpent mandag til fredag 08:00-16:00. Alle ordre fra nettbutikken blir fortløpende behandlet innenfor åpningstiden. Bestiller du i løpet av formiddagen, sender vi normalt varen din samme dag. Normal leveringstid i sentrale Norge er normalt 2-4 virkedager, litt avhengig av hvor du bor og hva du har kjøpt. Vi leverer kun til adresser i Norge.

Selv om det er vårt klare mål å levere innen de nevnte tidene, kan vi risikere at det oppstår forsinkelser hos våre samarbeidspartnere som håndterer frakt og levering.

Vær nøye med å oppgi riktig informasjon når du bestiller. Det er ikke mulig for oss å omdirigere ordren etter at den er sendt.

 

Post

Foretrekker du å hente varen på postkontoret, eller å få den sendt rett hjem til deg, kan du selvsagt velge det. Handler du for over 2000,- kr spanderer vi frakten! Vi leverer kun til adresser i Norge.

Dersom endelig ordrebeløp er under 2 000 kr etter retur av varer, vil du belastes 99 kr i frakt i forbindelse med returhåndtering.