Her finner du svar på noen av de vanlige spørsmålene vi får fra våre kunder

Her finner du svar på noen av de vanlige spørsmålene vi får fra våre kunder

 

1: Er dette MX-Sport sin offisielle nettbutikk

Ja. Det finnes nettsider og -butikker som drives lokalt av butikker i kjeden, men dette er den offisielle nettbutikken til MX-Sport Norge AS.

 

2: Hvordan funker Hent-i-butikk løsningen deres?

Når du bestiller en vare, betaler du på nett, og bestillingen går inn i vårt ordresystem. Så sender vi varen til butikken der du ønsker å hente den, og når varen kommer frem får du en melding om at den kan hentes. Du betaler selvsagt ikke frakt når du henter varen i en av våre butikker. Se forøvrig egen side om levering.

 

3: Kan jeg få varene i posten, dersom jeg ønsker det?

Ja. Du kan velge alle de vanlige forsendelsesmetodene når du handler hos oss. Så om du ønsker å hente varen på postkontoret, eventuelt få den levert hjem eller på arbeidsplassen, kan du velge det når du bestiller varene. Handler du for 2.000,- kr eller mer, spanderer vi frakten. Se forøvrig egen side om levering.

 

4: Hvordan kontakter jeg dere dersom jeg lurer på noe?

Den beste måten å kontakte oss på dersom du har spørsmål som omhandler nettbutikken og kjøp av varer i nettbutikken, er å sende en epost til nettbutikk@mx-sport.no. For alle andre henvendelser, send epost til kundeservice@mx-sport.no eller ring oss på 51 81 23 00.